Basisschoolbegeleiding

Een goede basis is belangrijk, vooral wanneer de overstap naar de middelbare school er aan komt of wanneer je goed voorbereid wilt zijn op de CITO toets! Onze Coaches geven bijles aan kinderen uit groep 1 tot en met groep 8 in de vakken waarin een achterstand is ontstaan. Denk hierbij aan vakken zoals taal, begrijpend lezen, Engels en rekenen.

Sommige kinderen hebben moeite met het maken van huiswerk of bij het voorbereiden voor een belangrijke toets. Ook hierbij kunnen onze Coaches ondersteuning bieden waarbij de behoeften van de leerling centraal staan.


Een-op-een begeleiding


Basisschoolbegeleiding wordt een-op-een gegeven door een vaste Coach die geselecteerd is aan de hand van de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen.

Aan huis of bij ons op locatie in Weert


Basisschoolbegeleiding kunnen aan huis gegeven worden of op onze locatie in het centrum van Weert. Onze locatie biedt een rustige leeromgeving met extra lesmateriaal waar je je extra goed kunt concentreren.

Gericht op specifieke vakken


Samen met je Coach ga je aan de slag met het verbeteren van resultaten of het inhalen van een achterstand van specifieke vakken.