Onze bijles

Weert en omgeving

De bijlessen worden bij jou thuis gegeven, de Bijles Coach komt naar jou toe, zodat je niet thuis weg hoeft! Wil je liever bijles op een openbare locatie zoals een bibliotheek of bij jou op school? Neem dan contact met ons op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn! Bijles in Nederweert is in overleg mogelijk.

De Bijles Coach

De bijlessen worden gegeven door de Bijles Coaches. De Bijles Coach begeleidt jou tijdens de bijlessen. Na een kennismakingsgesprek kunnen we de beste Bijles Coach bij jou wensen matchen! Samen met de Bijles Coach kan jij tijdstippen vastleggen om bijlessen te volgen.

 

Alle vakken, alle niveaus

Iedereen leert op zijn eigen manier, en iedere school werkt met haar eigen boeken en methodieken. Bij Bijles Weert bieden we professionele bijlessen aan op alle niveaus en neemt de Bijles Coach samen met jou je eigen studiemateriaal door. Zo kun je bijvoorbeeld lessen Engels op VMBO-niveau inplannen of wiskunde A op VWO-niveau. 

Persoonlijke begeleiding

De bijlessen van Bijles Weert zijn altijd gericht op jou. Dit betekent dat er altijd één op één bijles gegeven wordt. Tijdens de bijles krijg jij handige tips en methodes aangereikt om beter te kunnen leren, en daarnaast ook extra uitleg over de lesstof zoals deze wordt behandeld op school.

 

Jij geeft aan wanneer je tijd hebt om een bijles te volgen en wij houden hier rekening mee. Dit kan doordeweeks, in het weekend en zelfs in vakanties! Eén bijles duurt een uur, met de mogelijkheid om meerdere lessen aaneensluitend te nemen.

 

Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!