Verbeter je Engels met Sally!

Altijd al je Engels willen verbeteren? Look no further! Tijdens deze bijspijkercursus legt Sally Tullemans (The English Language Lab) je drie belangrijke onderwerpen van de Engelse grammatica uit. De onderwerpen die behandeld gaan worden zijn belangrijke bouwstenen voor de Engelse grammatica. Hierdoor is de cursus geschikt voor elke leerling van het middelbare onderwijs!

 

De bijspijkercursus zal worden gegeven op zaterdag 7 december op locatie van Bijles Weert op de Beekstraat 54. Doordat de cursus net voor de proefwerkweek is ingepland kunnen scholieren hun opgefriste kennis meteen toepassen!

De training kost:

  • 1 onderdeel   - 25 euro
  • 2 onderdelen - 45 euro
  • 3 onderdelen - 55 euro

Wat ga je leren?

Present perfect and past simple
(9:30 – 10:15)


Zowel de present perfect als de past simple kunnen gebruikt worden om over het verleden te praten, maar hoe weet je nu welke vorm je moet gebruiken? Wij laten je zien wat de present perfect en de past simple zijn, hoe je ze kunt herkennen en hoe ze toegepast moeten worden!

Future forms
(10:30 – 11:15)Tijdens deze cursus ligt de focus op de verschillende toekomst vormen die binnen de Engelse grammatica gebruikt kunnen worden. Het doel van deze cursus is om al de verschillende grammaticale vormen op een rijtje te zetten om verwarring te kunnen voorkomen.

Fundamentals
(11:30 – 12:15)De fundamentals zijn bouwstenen die bij alle grammatica toegepast kan worden. Bij deze cursus wordt er gekeken naar bijwoorden, bijvoegelijke naamwoorden en andere lastige woorden zoals in, at en on!

Sally is een native English speaker en heeft veel ervaring in het bijscholen van Engels én een kwalificatie in TEFL (Teaching English as a Foreign Language. Naast haar eigen bedrijf hier in Weert is ze ook bezig met de lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool Fontys. Tijdens de cursus zal ze in een groep tot maximaal 15 leerlingen in een rustige en gezellige sfeer drie belangrijke onderwerpen van de Engelse grammatica toelichten.