Huiswerkbegeleiding

Met huiswerkbegeleiding (ofwel studiebegeleiding) ga je bij ons op locatie aan de slag met het maken of leren van de lesstof onder begeleiding van onze docenten. 

 

Onze docenten jou actief helpen bij het begrijpen en maken van de stof. Wanneer jij ergens vastloopt bij het maken van je huiswerk is er altijd een docent die jou verder op weg kan helpen. Daarnaast helpen we je met structuur aanbrengen en plannen om je optimaal voor te bereiden voor een toets.


Plannen, structureren en leren leren


We helpen je bij het plannen van je huiswerk waardoor je meer structuur en overzicht houdt. Daarnaast helpen we je met overhoren en krijg je handige tips voor bij het leren.

In een rustige omgeving


Onze locatie in het centrum van Weert biedt een rustige plek waarin jij je optimaal kunt concentreren op het maken van huiswerk of het leren voor een toets.

Met actieve begeleiding


Tijdens huiswerkbegeleiding zijn er altijd docenten aanwezig die jou kunnen pro-actief helpen bij het vak waarmee je bezig bent, of het nu Engels, wiskunde of economie is.

Onze locatie

Onze locatie aan de Beekstraat 54 biedt leerlingen een fijne omgeving om te leren en huiswerk te maken met begeleiding voor school. Ook is er extra lesmateriaal beschikbaar om lastige opgaves vaker te oefenen.

 

Tijdschema    
Dinsdag 15:00 19:00
Donderdag 15:00 19:00