Bedrijfseconomie bijles volgen in Weert

Financiële berekeningen, zoals afschrijvingskosten en winst- en verliesrekeningen, zijn onmisbaar in het bedrijfsleven.Ook de belangrijke theorieën over het besturen van een bedrijf moet je weten om succesvol te zijn. Wil jij graag wat meer uitleg over deze onderwerpen? Bijles Weert heeft ervaren Bijles Coaches die je graag helpen met oefeningen en uitleg over jouw eigen lesstof!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we naar waar jij je verder in kunt ontwikkelen. 

 


Een-op-een begeleiding


Bijlessen worden een-op-een gegeven door een vaste Coach die geselecteerd is aan de hand van de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen.

Aan huis of bij ons op locatie in Weert


Bijlessen kunnen aan huis gegeven worden of op onze locatie in het centrum van Weert. Onze locatie biedt een rustige leeromgeving met extra lesmateriaal waar je je extra goed kunt concentreren.

Gericht op specifieke vakken


Het volgen van bijlessen is gericht op het verbeteren van resultaten of het inhalen van een achterstand van specifieke vakken.

Onze locatie

Extra lesmateriaal

We hebben extra lesmateriaal zodat jij samen met je Coach lastige onderwerpen vaker kunt oefenen.

Nooit meer afgeleid

De werkplekken zijn ingericht om een fijne en rustige sfeer te creeren voor het leren. Hierdoor kun je je beter concentreren op je werk en je tijd effectiever benutten!

Makkelijk bereikbaar

Onze centraal gelegen locatie aan de Beekstraat 54 (centrum van Weert) is vanuit thuis of school makkelijk bereikbaar!