Economie bijles volgen in Weert

Heb jij een duidelijk beeld bij economische begrippen zoals conjuncturen, het Keynesiaans model, arbeidsproductiviteit en duurzaam ondernemen? Als je dit lastig vindt, kun je extra hulp inschakelen. Bij Bijles Weert helpen ervaren Bijles Coaches jou op weg om meer inzicht te krijgen in de lesstof. Dit doen we door oefeningen met duidelijke voorbeelden en extra uitleg over de theorie. 

 

Wil jij je verder ontwikkelen in het vak economie? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.


Een-op-een begeleiding


Bijlessen worden een-op-een gegeven door een vaste Coach die geselecteerd is aan de hand van de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen.

Aan huis of bij ons op locatie in Weert


Bijlessen kunnen aan huis gegeven worden of op onze locatie in het centrum van Weert. Onze locatie biedt een rustige leeromgeving met extra lesmateriaal waar je je extra goed kunt concentreren.

Gericht op specifieke vakken


Het volgen van bijlessen is gericht op het verbeteren van resultaten of het inhalen van een achterstand van specifieke vakken.

Onze locatie

Extra lesmateriaal

We hebben extra lesmateriaal zodat jij samen met je Coach lastige onderwerpen vaker kunt oefenen.

Nooit meer afgeleid

De werkplekken zijn ingericht om een fijne en rustige sfeer te creeren voor het leren. Hierdoor kun je je beter concentreren op je werk en je tijd effectiever benutten!

Makkelijk bereikbaar

Onze centraal gelegen locatie aan de Beekstraat 54 (centrum van Weert) is vanuit thuis of school makkelijk bereikbaar!