Engels bijles volgen in Weert

"The language of the world", een taal waar je bijna overal ter wereld mee terecht kunt! In onze bijles gaan we aan de slag om je Engels te verbeteren. Dat doen we met leerzame oefeningen op het gebied van grammatica en woordenschat. Dit is namelijk de basis voor het beheersen van de Engelse taal en het halen van jouw toets! Een vaste ervaren Bijles Coach geeft jou een-op-een begeleiding aan de hand van jouw eigen lesstof. 

 

Wil jij je verder ontwikkelen in het vak Engels? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.


Een-op-een begeleiding


Bijlessen worden een-op-een gegeven door een vaste Coach die geselecteerd is aan de hand van de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen.

Aan huis of bij ons op locatie in Weert


Bijlessen kunnen aan huis gegeven worden of op onze locatie in het centrum van Weert. Onze locatie biedt een rustige leeromgeving met extra lesmateriaal waar je je extra goed kunt concentreren.

Gericht op specifieke vakken


Het volgen van bijlessen is gericht op het verbeteren van resultaten of het inhalen van een achterstand van specifieke vakken.

Onze locatie

Extra lesmateriaal

We hebben extra lesmateriaal zodat jij samen met je Coach lastige onderwerpen vaker kunt oefenen.

Nooit meer afgeleid

De werkplekken zijn ingericht om een fijne en rustige sfeer te creeren voor het leren. Hierdoor kun je je beter concentreren op je werk en je tijd effectiever benutten!

Makkelijk bereikbaar

Onze centraal gelegen locatie aan de Beekstraat 54 (centrum van Weert) is vanuit thuis of school makkelijk bereikbaar!